Slagtøj:
JETTE GRETE SAXOSEN 

Fra år 1956 boede jeg hos Kongens Livregiment, Ryes Kaserne.  
I kælderen under Infirmeriet havde Militærorkesteret til huse.

På kasernearealet øvede de muntert, og til 6. juli festerne i garnisionsbyen var soldaterne klædt i deres flotte gamle uniformer og spillede på livet løs. 

I 1969 flyttede jeg til Aarhus, og blev ansat hos Jydsk Telefon Aktieselskab, Clemens Bro.

Mit første klaver købte jeg år 1981 hos Juul Sørensen. 

Jeg gik til klaverspil hos musikpædagog Edith Bang, og lærte noder og forskelligartede klaverstykker.

Edith Bang opfordrede mig til at tage VUC, Højere forberedelseseksamen i 1989-1990, og det gjorde jeg så. Havde Piano Solo klaver, Trommer solo, Ludwig van Beethovenanalyse og Samspil i trommer.

I 2014 flyttede for jeg syd for Århus. Her lærte jeg Kelds Kulinariske Kapel at kende ved deres 25-års jubilæums-koncert. 
Det  resulteret i, at jeg i 2016 kom med i orkesteret som reservetrommeslager. 

Købte mig et trommesæt igen, og startede forfra. Det var vildt udfordrende at skulle lære alle de numre at kende, så jeg er kommet i lære igen, denne gang hos Senior-Swings trommeslager Erik. Så det er meget lærerigt og sjovt at få den gamle hjertesag op igen. 

Orkesterets musikere samt deres ægtefæller, kærester, “trailere” osv. er nogle dejlige musiske humoristiske mennesker at være sammen med til både øveaftener, koncerter og private selskaber. 

Så jeg siger TAK til alle i orkesteret, fordi jeg må være med, og TAK for, at jeg fik et nyt musisk indslag i mit liv igen. 

Og trommerne har stadig mit hjerte…