Historie
Der har fra starten været nogle helt klare visioner om, at det ikke kun var musikerne der samledes om musikken m.m., men at ægtefæller også havde en betydelig plads i kapellet.

Derfor er ægtefællerne ikke blot at regne som ”medløbere”, men som fuldgyldige medlemmer, med ret til at ytre sig på generalforsamlingerne. 

Generalforsamlinger starter med spisning, hvorefter man går over til den egentlige dagsorden.
Det giver af og til ret så spændende indlæg, og er måske med til, at vi med rette kan sige:

                                          ”Kelds Kulinariske Kapel” er seriøst useriøs.

Fra sølv til sjov
Engang i 1989 samledes vi nogle musikere i et lille sølvbryllupsorkester for at hjælpe vore venner og kollegaer i Testrup- Mårslet By- og Markorkester, idet disse havde meget travlt. Vi spillede selv i orkestret, men var ikke helt enige om den musikalske form m.m., og på et tidspunkt kom så vores ide om at gå tilbage til det oprindelige grundlag, nemlig glad musik til glade stunder.

Vi startede fra bunden, nemlig med musik til Tranbjerg Legestues 20 års fødselsdag, Bjarne og Uffe på kornet, Niels ”Christoff” på basun, Keld på Tuba og Torben på slagtøj. Senere kom Erik til på saxofon, og vi fik nogle små morsomme opgaver.

I forbindelse med vore øveaftner, som foregik på skift hos hinanden, samledes vore ægtefæller så til eftermiddagskaffe, og om aftenen stod den på fællesspisning.

Til julefrokosten hos Erik den 15. dec. 1990 tog det så mere form af en formel forening, og vi fik vore vedtægter. I løbet af foråret fik vi et nyt medlem – Charlotte på klarinet – og vi var klar til at erobre verden med vores musik!!

**************************************************************************************************************************

I dag – Marts 2024 er vi et rent Brass Band.

  7 stk. Trompet / Kornet / Flügelhorn (2 reserver - spiuller pt. i Hjemmeværnets Musikkorps))
  1 stk. Eb Horn
  5 stk. Baryton / Trombone / Euphonium
 
2 stk. Tuba 
  1 stk. Slagtøj